Blog

Drumul de acces catre adapost

Drumul de acces catre adapost

Update:
De multe ori v-am cerut ajutorul , am sperat si ne-am bazat pe voi, toti cei de pe pagina noastra. Ca niciodata, strigatul nostru a avut un ecou peste asteptari ; institutiile de care depind drumurile nostre zilnice catre adapost au fost asaltate de sesizarile primite din partea galatenilor si nu numai. Ne inclinam in fata solidaritatii de care ati dat dovada. Viceprimarii, Sorin Enache si Picu Roman, si directorul regionalei CFR, dl.Ciotirca s-au intalnit si dupa lungi discutii au decis sa amane punerea in aplicare a deciziei de blocare a drumului de acces. Ne-au asigurat ca vor cauta solutii pentru a rezolva aceasta situatie, fapt pe care il asteptam cu interes si recunostinta.
Am castigat cu prilejul acestui necaj sprijinul si increderea avocatei Cosmina Adnana Oprea care ne asigura pe parte de instanta de judecata ca nu vom trece prin acest cosmar
Labusei, nu suntem, nu sunteti singuri!!!


Va cerem sprijinul! Ajutati-ne sa ii ajutam!
1200 animale ne asteapta zilnic, fie ploaie, furtuna, viscol, seceta, ger sau canicula; am ajuns la acest numar impresionant de animale gazduind animale abandonate, accidentate, in nevoie, gasite de voi si noi in orasul Galati. Multi dintre voi stiti drumul spre adapost deja, ati venit la noi animale ranite, pentru campaniile de sterilizare, sau doar pentru a ne vizita.
Suntem in fata unei cumpene grele: ni s-a pus in vedere ca drumul de acces va fi inchis cu incepere de la 6 iulie. Suntem blocati, inmarmuriti in fata unei astfel de masuri din partea CFR-ului, companiei care ne-a pus in vedere aceasta decizie, invocand lipsa unui drum autorizat si recunoscut de Primarie. Platim impozite uriase municipalitatii pentru ca suntem trecuti in intravilan dar nu vom fi ajutati sa ajungem la proprietatile noastre.
Cautam sprijin in voi toti, viata noastra este acolo, peste linia de cale ferata, unde ne asteapta de peste 10 ani 1200 de animale adunate de pe strazile Galatiului. Mai avem putin peste 10 zile sa schimbam , sa oprim acest cosmar.
Daca nu vom mai putea ajunge la adapost, numerele de telefon la care se suna continuu 0751024562, 0724305053 vor fi inchise. Sa raspunda primaria, ISU la apelurile de urgenta cu animale accidentate, si mai mult decat atat, vom fi nevoiti sa eliberam animalele.


Rugati.i dvs sa ne gasesca solutia optima, pe noi nu ne asculta.
http://www.cfr.ro/index.php/e-petitie-contact
http://www.primariagalati.ro/portal/contact.php
ionut.pucheanu@primariagalati.ro
secretarcl@primariagalati.ro
marius.humelnicu@primariagalati.ro

https://www.facebook.com/HelpLabus/posts/10155914866134091