Blog

Hoppy, Lory și Țuțica

Hoppy, Lory și Țuțica

Hoppy, Lory și Țuțica și drama despărțirii de omul drag. Dezorientate, cu ochii umezi și triști, așa sunt cățelușele Corneliei Oprișan, draga noastră prietenă care a trecut în neființă, mult prea devreme.
https://www.facebook.com/HelpLabus/posts/10159749225469091
Suferă după omul drag și nu înțeleg unde a plecat si de ce au fost nevoite să plece din căminul lor. Hoppy are un handicap la picioare, caută mereu cu privirea usa, parcă așteptând să intre Cornelia. Lory și Țuțica stau mereu împreună, ca surorile. Suferă împreună și așteaptă ca viața lor să revină la normal, să găsească din nou liniștea unui cămin. Sunt căței minunați, de o blândețe înduioșătoare, și au nevoie de un miracol, care să le aducă din nou bucuria pe chip. 🐶🙏❤️
Sunt cateva cereri de adoptie, individuale. Ma ia cu rau de la stomac si cu siroaie de lacrimi sa le despart. Va rog, va implor, undeva in orasul asta se gaseste cineva sa le iubeasca si ingrijeasca asa cum a facut-o mamica lor? Incercam sa ajutam cu intretinerea lor, cautam solutii sa nu va afecteze bugetul, doar sa le iubiti sincer si impreuna.